Bådvogne med hydraulisk løft

Løftevogne også kaldet mover flytter bådstativer og løfter både i slæbesteder

Vores leverandører producerer produkter til lystbådehavne, der findes flere modeller og alle er hydraulisk opereret og lavet til at flytte både på land, med og uden stativer. Bådene placeres i stativer som løftes fra vores bådtrailere så bådene kan transporteres til og fra parkeringspladsen. Bådtrailer type HBC fra firmaet Roodberg kan også bruges til land og søsætning fra en ophalerrampe. Disse typer er udstyret med hydrauliske løftepuder, men kan også løfte både på stativer.

Det viste billede er fra Helsingør Marina, hvor der vises optagning med en 38 ton trailer fra en ophalerrampe

I 2019 blev der leveret en 47 ton trailer til Waldsteds bådeværft på Thurø hvor bådene bliver landsat fra ophalerrampe.

Til Thurøbund lystbådehavn har vi leveret en 60 ton bådtrailer til bådoptagning fra rampe.

Denne type bådvogn bliver leveret fra Roodberg i Holland. Roodberg i Holland har produceret denne type bådvogn i mere end 25 år og den er blevet uhyre populær i det meste af Europa, i Danmark er der leveret  12 af disse typer med hydrauliske løftesystemer.

ÅDVOGNE

Bådvogn til løft og transport med stativer

Den viste type er den mest populære, og som er leveret til flere lystbådehavne som kan bruge den til løft på stativer, men også til transport af både uden stativer. Til transport  uden stativer så anvendes de hydrauliske løftepuder som med store gummipuder løfter bådene skånsomt. Denne type bruges bl.a i Stige lystbådehavn til transport af både som landsættes fra rampe og derefter placeres på parkeringsområdet. Typen findes fra 15 ton, til 80 ton.

Disse typer er designet på samme måde, men konstruktionen på de typer, som kører ud i vandet, er bl.a. med specielle lejer, som kan holde til at være i saltvand. Ligeledes er al hydraulik specielt beskyttet mod saltvand.

Se nedenstående videoklip, hvor en HBC trailer løfter en sejlbåd der er parkeret med enkle støttebukke.

Alle vores bådtrailere er tilpasset standardbådstativer, således at du kan  løfte båden inklusive bådstativ. Trailerne findes i størrelser fra 18 til 130 ton, men der findes varianter, som kan tage både op til 1000 ton. Trailerne kan udstyres så de løfter både ved hjælp af hydrauliske løftepuder.

De fleste typer kan også leveres som selvkørende.

Samme type trailer, type RAB laves også så den er godkendt til at køre på offentlig vej

Løftepuder til bådtrailer

De hydrauliske løftepuder er udformet så de kan løfte på bådsiderne uden at skade skroget.

Den viste type er med specielt designet pude beregnet til store sejlbåde

Der kan løftes både med køl på over 2 meter , så kølen bliver fri af overfladen.

Bådtraler med boogiehjulsæt.

Typen som ses på billedet er trailer der er designet som en boogie trailer og er derfor let at manøvre med. Den fås i størrelser fra 10, 18 og 23 ton og 30 ton.

Kan leveres med selvstændig hydraulik, drevet af 24 volt motor

En prisbillig bådvogn som kan klare de fleste bådtyper i en marina.

Kontakt os om denne populære hydrauliske løftevogn og få til sendt oplysninger.

4 hjulet hydraulisk bådtrailer.

Den viste bådvogn type YT er med 4 hjul og hydraulisk løftebom, den passer til alle 4 punktstativer og kan med fjernstyring dreje hjulene på foraksel og bagaksel uafhængigt af hinanden.

Traileren kan også leveres så den hydraulisk kan ændre  bredde

3 hjulet hydraulisk bådtrailer.

Den viste blå trailer  løfter 15 ton. findes også for 20 og 32 ton.

Konstruktionen med kun et hjulsæt forrest gør den meget manøvredygtig, forreste hjulsæt drejer 180 grader. Kan bruges både til stativer og til løft  med puder monteret på side vanger. Fås i forskellige udførelser tilpasset kundes behov.

5 ton bådtrailer til ophalerrampe

Til optagning af mindre både fra rampe laver vi model SW. Typen findes i størrelser fra 5 til 20 ton.

20 og 30 ton bådvogn til privat transport

Den viste bådvogn er lavet så den kan styre i begge ender. Det gør den meget manøvredygtig når man skal placere båden i en hal. Båden kan laves så den passer til alle typer både. Bådvognen kan fås med faste hjul og med luftfyldte hjul.
Forhør om pris og specifikationer.

Vi har kan også levere en mindre type bådvogn lavet med 1 aksel, velegnet til at flytte med en bil. Størrelse på 3 og 6 ton.

Selvkørende bådvogn til stativer.

Selvkørende bådtrailere er blevet populære. Vi har til Ship Shape i Rungsted  leveret er en 20 tons hydraulisk trailer. De fire store hjul kan drejes samtidig, hvilket giver en stor og meget fleksible manøvrering. Bådtraileren kan betjenes af en person, og med fjernbetjeningen giver dette et optimalt udsyn når båden køres på plads, idet man kan gå hele vejen rundt om båden samtidig med at man betjener vognen.

Bådvognen kan udføres så hjulene kan dreje 90 grader, så den kører sidelæns.

I 2019 er der leveret en 25 ton selvkørende trailer  til Marina Toft i Gråsten. Behovet for at kunne placere bådene tæt i deres bådhaller og samtidig gøre det effektivt og med kun 1 mand, krævede en selvkørende trailer med fjernstyring.

Samtidig leverede vi bådstativer som passer til traileren.

Herunder kan du se et videoklip af den effektive bådhåndtering, som man opnår ved hjælp af vores produkter.

Det viste klip er fra bådhåndtering i Marselisborg lystbådehavn, som har fået leveret kran og hydraulisk bådvogn.

Comments are closed.