BÅDSTATIVER

MOBILE BÅDSTATIVER

                                                                                                                                Standardstativer

 MEC marine kan nu også levere mobile bådstativer i det velkendte danske design.Stativerne fås i standard størrelserne 3, 6, 12, 18 og 25 ton, designet til motorbåde og sejlbåde.

Vores stativer er kendetegnet ved en kraftig opbygning. Stativerne kan også leveres tilpasset kundes design.  Bed om at få tilsendt brochure.

Til understøtning af både kan man også bruge enkelt supporters. De er lette at håndtere og til mindre både behøves kun 1 sæt. Til større både anbefales det at have 2 sæt som vist på billede.

Vi markedsfører 2 størrelser. Til 7 ton og til 35 ton

T FORM STATIVER fra Roodberg

Vores T form stativer er velegnet til store både og specielt velegnet til slanke sejlbåde.

Stativerne er designet til vores hydrauliske bådvogn type HBC, men kan også bruges til vinteropbevaring og kan anvendes uden brug af vores  bådvogn type HBC.  Stativerne fås i størrelser 5-10-15-20-35 ton

Supplerende understøtninger

Til ekstra understøtning eller til understøtning uden stativ har vi stort udvalg af de populære enkeltstativer, velegnet til midlertidig understøtning af både, men også velegnet til vinteropbevaring.

Stativer fra Roodberg  er monteret med vores patenterede puder, som er stærke og har en lang levetid.

Billedet viser stativet som bliver løftet af en Roodberg trailer.

Stativerne fås for 3, 6, 12, 18 og 25 ton

 

 

Har du brug for dit eget private bådstativ opbygget på en vogn, kan vi levere dette til sejl og motorbåde fra 15 til 30 ton. Priser mellem 20 og 40.000 dkr. Ring og forhør om mulighederne

Comments are closed.