Marinekraner

Bådkraner

Kranerne leveres i modeller som kan løfte imellem 10 – 80 ton.

Den viste kran er en 20 ton kran, med en båd hængende i stropper. Trailer under båden er en Roodberg trailer på 18 ton.

Svingkraner med 4 spil (4 kroge) har den fordel for dig at du kan justere løftet, efter at båden er kommet ud af vandet, således at du kan justere så båden hænger lige og passer nøjagtigt på bådstativet.

Roodberg har tilføjet forskellige forbedringer til deres nye 30 ton svingkran, bl.a. er krøjefunktion gjort trinløs, og løfte/sænke er også gjort trinløs. Løfte og sænkefunktion kan ydermere justeres så den variable hastighed  automatisk reguleres afhængig af vægten  som løftes. Hejsene på tværbommen kan også individuelt kontrolleres elektrisk.

Kontakt os for oplysninger om vores nye 30 tons kran

Vores hydrauliske transportvogne og kraner udgør sammen med vores bådstativer en perfekt løsning til bådhåndtering i marinaer. Kontakt os så vi sammen kan finde den bedste løsning, så tiden for bådhåndtering kan minimeres.

Vi har leveret havnekraner til flere danske marinaer.. Der er leveret til: Lynæs, Marselisborg, Bogense, Ishøj, Brøndby, Masnedø, Køge, Strandby, Rungsted, Lynetten, Jacob Jensens værft, Peter Nordbjærgs værft, Egå lystbådehavn.

Roodberg har introduceret en ny krantype type YCR,  Den er et godt og billigere alternativ til de større kraner og vil passe til mindre havne. Kranen er let at betjene

Denne marinekran fås i størrelser: 5 ton, 10 ton, 20 ton og 30 ton

Små  svingkraner fra 5 til 10 ton leveres efter  aftale  i  forskellige varianter.

En svingkran for 5 ton fås fra 148.500,- kr. ex moms

Mange havne har afdelinger for handicapsejlere. Her kan vi tilbyde manuelle kraner som er lette at betjene.

FOR OPLYSNINGER OM SPECIFIKATIONER SAMT BROCHURER KONTAKT.
Kristian lyngborg tel. +45 4063 8831
mail. kristian@lyngborg.dk

Comments are closed.