Flydebroer til lystbådehavne

Krav til flydebroer fra myndighederne

Vores betonflydebroer bliver fremstillet i Tyskland. Fabrikken ligger i nærheden af ​​Rostock. Betonflydebroerne bliver certificeret efter tyske normer for beton flydebroer (DIN 1045-2). Flydebroer skal i Tyskland opfylde kravene fra de tyske havnemyndigheder til flydende konstruktioner, som placeres i havne.

Fabrikken er certificeret til at producere flydebroer, som opfylder netop disse krav.

Betonflydebroerne er forberedt med kanaler til strøm og vandforsyning, og broernes sammenføjning er specielt udviklet, så de er støjsvage og fleksible. Flydebroerne kan forankres enten ved pæle eller med kæder.

Bådebroerne kan fremstilles som helbetonbroer eller delpontoner med træbelægning.

Se Pontech- Marinasystemes hjemmeside   www.pontech.de   eller se deres oplysninger om flydebroer      her

Delpontoner med træbelægning

Vi leverer også delpontoner belagt med imprægneret træ, eller anden overflade efter ønske.  Standardmål for betonflydebroerne :

  • Længde 10/12,5/15/og 20 m
  • Bredde:2,4 /3/4/5,3 m
  • Højde: 0,9 til 1,8 m

Bølgebrydere på 200 Ton

De største betonbroer, vi kan levere er på 35 meter i længde og 8 meter i bredde, fribord på 1,6 meter. Total vægt på 200 ton.

Broerne støbes på stedet.  2 broer af denne type er leveret til Dong  Energi i Esbjerg havn. Disse benyttes som anløbsbroer for større skibe.

Disse store flydebroer er også meget velegnede som bølgebrydere.

Fremstilling af bølgebrydere til lystbådehavne

Skal flydebroen fungere som bølgebryder, bliver den produceret med et “skørt”. Dette for at opfange energien fra bølgerne, inden de ruller under broen.
Højden på dette “skørt” er afhængig af bølgehøjden. Bredden af broen har også stor betydning for bølgedæmpningen.
Den optimale dimension for en en bro med bølgedæmpning bliver beregnet af det tyske institut for marinekonstruktioner i Berlin.

Platforme til husbåde, toiletbygninger, restauranter mm.

Foruden fremstilling af betonflydebroer har vi også stor erfaring med fremstilling af betonplatforme til forskellige formål. Den sidste platform blev leveret til en 5 stjernet marina i Rostock, som på grund af pladsforholdene på land valgte at lave flydende toiletter direkte ved flydebroerne. Dette er også en service i en stor marina, således at afstand til toilet og badeforhold bliver forkortet.
Toiletplatformen, som ses på billedet, er håndværksmæssigt af høj kvalitet. Design og interiør fastlægges i samarbejde med kunden.

Flydebroer i aluminium

Fra firmaet  ALU-BAU i Tyskland får vi broer med rammer og opdrift  i aluminium.
Se firmaets produkter på www.alu-bau.de

Firrmaet fremstiller flydebroer af meget høj kvalitet.
Broerne leveres i moduler, som er lette at samle, og meget velegnede til roklubber.

Comments are closed.